Acreditari

Home / Acreditari
Home / Acreditari

Centrul de training și consultanță Dr. Excel activează de peste 15 ani pe piața serviciilor de instruire și certificare IT din România.

Dr. Excel are o expunere deosebită în mediul utilizatorilor Microsoft Office din România, atat al end-userilor, dar mai ales al power-userilor, datorită (în special) suportului tehnic datorat Comunității Dr.Excel , care are in prezent peste 10.000 de membri activi, contribuitori la dezvoltarea acesteia cu peste 100.000 de întrebări și răspunsuri, pe diferite subiecte de interes din suita Microsoft Office, oferind soluții tuturor problemelor apărute în utilizarea acestei suite de aplicații, atât acasa, dar mai ales la birou.

Dr. Excel a adăugat permanent acestei expertize noi valențe, adresându-se în prezent IT Professionals pentru diverse tehnologii și platforme IT, precum și tehnicienilor și inginerilor proiectanți care utilizează programele CAD (AutoCAD, Inventor, 3D StudioMax, ZWCAD, CATIA), având ca principal obiectiv transferul cunostințelor și abilitaților esențiale, livrate pe baza curiculei oficiale, adaptate background-ului cursanților, în scopul aplicării lor în practică, pentru rezolvarea problemelor tehnice din viața reală, finalizate cu certificarea IT Pro, recunoscută internațional.

Primind de la majoritatea absolvenților un feedback excelent, mizăm pe revenirea fiecarui client mulțumit, sau cel puțin pe recomandarea pe care acesta ne-o va face potențialilor clienți, fapt pentru care ne exprimăm anticipat gratitudinea, asigurandu-vă de creșterea continuă a expertizei tehnice a echipei noastre de specialiști, pentru a vă îndruma în alegerea track-ului optim de pregătire, a vă instrui pentru atingerea obiectivelor propuse și a vă acorda consultanță în vederea susținerii cu succes a examenelor de certificare, având același obiectiv comun: succesul dvs. în carieră.