PEARSON VUE authorised test center

Dr. Excel este acreditat “Pearson Virtual University Enterprises (VUE) Authorized test center” pentru testarea competentelor în IT, și nu numai, recunoscute internațional.

Examenele de certificare disponibile la Dr. Excel prin Pearson VUE, în cadrul parteneriatului cu acesta cuprind, pe lângă lista completa de examene furnizate de cei mai cunoscuti provideri IT (Microsoft, Cisco, Oracle, Check Point, Citrix, EXIN, CompTIA etc.) și examene din medii academice și profesionale din cele mai diverse, care atestă standardul și expertiza profesională a candidaților noștri.

Extras din regulamentul de funcționare al centrului de testare Pearson VUE – Dr. Excel :

Examenele sunt disponibile în limba engleză, sau într-o limbă de circulație internațională, programându-se la cerere, cu minim 2 zile înainte de ziua/ora stabilită pentru susținerea examenului, în funcție de orarul și disponibilitatea locurilor în sala de testare Dr. Excel, care dispune de 6 stații de testare acreditate.

În funcție de specificul examenului și providerul acestuia, durata, formatul și numărul de întrebări diferă de la examen la examen; găsiți detalii pe site-ul fiecărui provider.

Programul de examinare în centrul de testare Dr. Excel este de Luni până Vineri, între orele 9.00 – 16.00, în limita locurilor disponibile; pentru a vă rezerva un loc în sala de testare la data/ora dorite, vă recomandăm programarea examenului cu cel puțin o săptămâna înainte;

Plata examenului solicitat se face în avans cu cel puțin 2 zile lucratoare înainte de ziua susținerii examenului, prin virament bancar sau cash, la sediul nostru; Dacă înscrierea la examen se face de către candidat direct pe site-ul VUE, plata se poate face prin credit card;

Anularea sau reprogramarea unui examen trebuie anunțată centrului nostru de testare cu cel putin 24 ore înainte, în caz contrar riscându-se pierderea dreptului de resusținere sau de recuperare a c/v plătite.

În ziua susținerii examenului, candidatul trebuie să se prezinte cu cel puțin 15 minute înainte de ora stabilită pentru începerea examenului, având asupra sa cel puțin două acte de identitate valide, ambele purtând semnatura titularului, dintre care cel puțin unul cu fotografia acestuia ( ex. CI, pașaport, permis de conducere, livret militar, carnet de student sau legitimație de serviciu vizate la zi).

N.B. Pentru înscrierea la oricare dintre examenele disponibile vă rugam să ne contactați fie telefonic, la numerele: +4.021.659 69 39, Mobil:+4 0787 692 238, fie prin e-mail la adresa office@itlearning.ro.

Lista completa a examenelor disponibile prin Pearson VUE Test Center (in ordine alfabetica)

Meniu Dr. Excel