Vezi calendarul cu toate cursurile programate

Pret

165 EUR

Durata

2 zile (16 ore)

Descarca brosura cursului

Înscrie-te la acest curs sau cere detalii suplimentare

Nume

Email

Despre mine

Tip mesaj

Mesaj

Agendă Curs

Descriere modul
Noua interfata Office 2016 numita Fluent (cu numele de cod RibbonX) este o revolutie in cea ce priveste felul cum utilizatorii pot crea/formata/gestiona documente Office. Acest modul isi propune prezentarea acestei noi interfete, dar ofera si alte informatii cum ar fi noul formatul de fisier Open XML.
Lectii
Explorarea interfetei Microsoft Access 2016
Lucru cu panglici de butoane (Ribbons)
Lucrul cu taburile contextuale
Personalizarea mediului de lucru Access
Super Tooltip
Quick Access Toolbar
Floatie
Descriere modul
In cadrul acest modul se va descrie un Sistem de Gestiune a unei Baze de Date (SGBD). De asemenea se vor prezinta cele mai importante obiecte dintr-o baza de date Access 2016.
Lectii
Ce este o baza de date?
De cate feluri sunt bazele de date?
Obiecte dintr-o baza de date
Descriere modul
Modulul isi propune sa prezinte informatii legate de cel mai important obiect dintr-o baza de date (TABELUL).
Lectii
Ce este un tabel?
Structura unui tabel
Tipuri de date Access
Descriere modul
Dupa crearea unui tabel putem sa incepem sa realizam operatii atat cu structura sa cat si cu datele din interiorul sau.
Lectii
Insert, Update, Delete (Operatii DML)
Filtre
Sortari
Modificarea structurii unui tabel
Descriere modul
Tabele stocheaza informatii din viata reala (Produse, Clienti, Tranzactii, etc) si cum aceste informatii sunt relationate, trebuie sa stim sa gestionam aceste date din punctul de vedere al teoriei bazelor de date.
Lectii
Ce este o relatie intre tabele?
Relatia n la m (one to many)
Relatia n la m (many to many)
Descriere modul
Poate cea mai importanta operatie ce se poate realiza intr-o baza de date. Acest modul isi propune sa explice felul cum putem sa extragem date dintr-o baza de date in functie de diferite conditii logice.
Lectii
Ce este un query?
De cate feluri sunt query-urile?
Operatori de interogare (Between, In, Is, Like)
Coloane calculate
Descriere modul
Formulare ne permit sa realizam operatii DML (Data Manipulation Language) asupra datelor din tabele intr-un mod vizual mult mai natural si placut.
Lectii
Ce este un formular Access?
Creare de formulare Access folosind AutoForm
Modificarea formularelor Access folosind designer-ul
Descriere modul
Rapoartele sunt tot date (extrase pe baza unor interogari), numai ca aceste date sunt prezentate atat din punct de vedere logic cat si fizic intr-un mod mult mai usor de urmarit.
Lectii

Ce este un raport?
Realizarea unui raport folosind AutoReport
Modificarea unui raport folosind designer-ul de rapoarte
Crearea unui raport de la 0
Operatii specifice rapoartelor
-Formatarea conditionata
-Header, Footer
-Gruparea
-Layout

Detalii logistice si de pret

Discount-uri de volum, acordate pentru cursurile organizate exclusiv la cererea companiilor-client, pentru grupe formate din:

3-7 participanti :  -10% rezultand pretul final de 148 Euro fara TVA/participant

8-12 participanti :   -20% rezultand pretul special de 132 Euro fara TVA/participant

> =13   participanti :   -30% rezultand pretul exceptional de 115 Euro fara TVA/participant

N.B. 1 Pentru cursurile organizate la sediul centrului nostru de training pretul de mai sus include serviciile de instruire in clasa dotata cu infrastructura necesara (laptop/desktop, videoproiector, flipchart), suportul de curs, benefciile post-instruire descrise mai jos si cofeebreak (apa de baut, ceai / cafea). Servicii conexe, oferite la solicitarea dvs.: masa de pranz la restaurant la pretul de 7 Euro / zi / persoana (fara TVA)

N.B. 2 Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, situat in Bucuresti sau Ilfov, cu infrastructura asigurata de client (laptop / desktop, video-proiector flipchart etc.) ,  din pretul de mai sus se deduce suma de 7 Euro / zi / participant, reprezentata de cheltuielile noastre cu infrastructura si coffe break.

N.B. 3 Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, oriunde in tara, pentru un numar de minim 6 participanti, in pretul de mai sus sunt incluse toate costurile legate de deplasarea trainer-ului nostru (cazare, transport, diurna).

N.B. 4 Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, cu infrastructura aferenta asigurata de noi (laptop-uri, video-proiector, flipchart), la pretul de mai sus se adauga suma de 5 euro / participant / zi de curs (fara TVA), reprezentata de cheltuielile aferente infrastructurii.

Celor aflati la nivelul de INCEPATOR in utilizarea Microsoft Access.
Recomandam parcurgerea acestui curs tuturor celor ce acum iau prima data contact cu Microsoft Access.

-foloseasca noua interfata Office 2016 (Fluent)
-inteleaga conceptele teoriei relationale.
-gestioneze informatiile dintr-o baza de date.
-interogheze bazele de date in diferite moduri.
-realizeze formulare de introducere a datelor.
-genereze rapoarte simple.

Pentru a putea participa cu succes la acest curs viitorii cursanti trebuie sa stapaneasca cunostinte minime de operare PC:
-experienta minima in utilizarea sistemul de operare Windows (gestionarea fisierelor si directoarelor)
-experienta minima in utilizarea unui program din suita Microsoft Office (salvarea, deschiderea, regasirea unui document, lucrul cu meniuri, toolbar-uri, etc)

Cursul este sustinut de catre Echipa Dr. Access (condusa de Bogdan Tarla, singurul MVP Microsoft Office din Romania)

Suportul de curs consta intr-o serie de resurse multimedia unice in Romania: –425 de video tutoriale in limba romana (click aici pentru a descarca o copie Demo a DVD-ului)

– 50 de lectii scrise (click aici pentru a descarca o lectie demonstrativa)
– cele 50 de resurse aferente lectiilor scrise (click aici pentru a descarca o resursa aferenta unei lectii)

 

– toate exemplele realizate la curs (aprox. 50 de exemple functionale, realizate de trainer in cadrul cursului)

 

 

  – acces pe forumul comunitatilor Microsoft Office din Romania.

 

Aceste comunitati sunt administrate de catre ITLearning (cu sprijinul Microsoft Romania) si reprezinta locul in care        puteti adresa orice intrebare tehnica legata de produsele suitei de birou Microsoft Office.

Toti cursantii nostri primesc si documentatia oficiala Microsoft Step by Step. Scrise de echipele de specialisti Microsoft manualele OficialeSBS (Step by Step)– reprezinta suportul de curs editat de Microsoft Press care contine baza conceptuala si hands-on-labs oferite de trainerii certificati Microsoft pe parcursul „instructor-led course” necesare sustinerii cu succes a examenelor MOS(Microsoft Office Specialist) aferente si obtinerii expertizei necesare activitatii de zi cu zi.  

 

Separat, dupa terminarea cursului, Dr.Excel ofera acces gratuit pe singurul portal de lectii interactive din Romania: www.Office-Learning.ro (click aici pentru a vizualiza 3 lectii interactive demonstrative)

La finalul instruirii se va face evaluarea nivelului cunostintelor si abilitatilor practice dobandite, printr-un test grila respectiv prin rezolvarea unui exercitiu in cadrul unui workshop. Nivelului de satisfactie al absolventilor va fi reflectat de feedback-ul completat de acestia, in care se va aprecia, pe o scara de la 1 la 5, ritmul cursului, gradul de dificultate, documentatia, laboratoarele precum si prezentarea trainerului, modul in care acesta a raspuns la intrebari si experienta sa pedagogica. Fiecare absolvent va putea evalua deasemenea obiectivele cursului, gradul in care acestea au fost atinse, competentele si abilitatile dobandite la absolvire.

In cazul obtinerii unei medii a nivelului de satisfactie a participantilor sub 75 %, rezultat dupa centralizarea punctajului acordat de absolventi, IT Learning garanteaza, fie reluarea cursului, fara perceperea nici unei taxe suplimentare, fie renuntarea la suma reprezentand contravaloarea instruirii.