Prefata curs

Cursul Excel 2019 MACRO este dedicat utilizatorilor avansati in lucrul cu programul Microsoft Excel. Acest curs va initiaza in tainele limbajului de programare Visual Basic for Application, preinstalat in toate programele Microsoft Office. Veti cunoaste noi modalitati de automatizare a lucrarilor efectuate in Microsoft Excel, prin inregistrarea comenzilor utilizate si apoi rularea subrutinelor VBA de catre Excel.

Macro
Pret lista: 175 Eur
Durata: 2 zile (16 ore)

Discount-uri

Discount-uri de volum, pentru cursurile organizate la cererea companiilor-client, pentru grupe formate din:
3-7 participanti-10% rezultand pretul final de 157 Euro fara TVA/participant
8-12 participanti-20% rezultand pretul special de 140 Euro fara TVA/participant
>= 13 participanti-30% rezultand pretul exceptional de 122 Euro fara TVA/participant
  1. Pentru cursurile organizate la sediul centrului nostru de training pretul de mai sus include serviciile de instruire in clasa dotata cu infrastructura necesara (laptop/desktop, videoproiector, flipchart), suportul de curs, benefciile post-instruire descrise mai jos si cofeebreak (apa de baut, ceai / cafea). Servicii conexe, oferite la solicitarea dvs.: masa de pranz la restaurant la pretul de 7 Euro / zi / persoana (fara TVA)
  2. Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, situat in Bucuresti sau Ilfov, cu infrastructura asigurata de client (laptop / desktop, video-proiector flipchart etc.) , din pretul de mai sus se deduce suma de 7 Euro / zi / participant, reprezentata de cheltuielile noastre cu infrastructura si coffe break.
  3. Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, oriunde in tara, pentru un numar de minim 6 participanti, in pretul de mai sus sunt incluse toate costurile legate de deplasarea trainer-ului nostru (cazare, transport, diurna).
  4. Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, cu infrastructura aferenta asigurata de noi (laptop-uri, video-proiector, flipchart), la pretul de mai sus se adauga suma de 5 euro / participant / zi de curs (fara TVA), reprezentata de cheltuielile aferente infrastructurii.

Inscrie-te la acest curs sau cere detalii suplimentare

Nume

Email

Despre mine

Tip mesaj

Mesaj

Agendă Curs

Introducere in lucrul cu macro
Inregistrarea unui macro
Inregistrarea unui macro pentru activarea Decimal Entry
Deschiderea unui macro
Stergerea unui macro
Stergerea unui macro din Personal Macro Workbook
Cum sa utilizezi un macro
Crearea unui nou toolbar
Adaugarea de butoane in tollbar
Utilizarea unui macro folosind un buton din toolbar
Utilizarea unui macro folosind comanda din meniu
Utilizarea unui macro folosind un obiect grafic
Crearea unui shortcut prin tastatura
Inregistrarea unui macro cu referiri relative
Inregistrarea unui Worksheet Template Macro
Transformarea formulelor in valori
Mutarea unui grup de celule dinamice
Sortarea unei liste
Filtrarea si crearea unui subtotal din o lista
Crearea subtotalului unei liste
Cum sa faci un macro usor de citit
Cum sa simplifici cotinutul unui macro
Cum sa redenumesti un macro
Cum sa protejezi un macro cu o parola
Cum sa folosesti Macro Virus Protection
Cum sa creezi o semnatura digitala personala
Cum sa adaugi o semnatura personala intr-un proiect
Cum sa adaugi o semnatura digitala la lista ta de surse de incredere

Detalii logistice

Acest curs este de nivel AVANSAT. Se adreseaza celor ce au experienta atat in utilizarea programului Microsoft Excel 2016 cat si o minima experienta in programare (orice limbaj).
Pentru a putea participa cu succes la acest curs viitorii cursanti trebuie sa:
-fie familiarizati cu notiunea de baza de date
-cunoasca teoria relationala
-familiarizati cu interfata Excel 2016/2013/2010/2007
Celor ce nu indeplinesc toate conditiile de mai sus le recomandam participarea in prealabil la cursurile ITLearning:
Microsoft Excel 2016 (I) Incepator si Microsoft Excel 2016 (II) Mediu-Avansat
sau
Microsoft Excel 2016 (I-II) Pachet Nr 1 – Incepator-Avansati

Cursul este sustinut de catre Echipa Dr.Excel (condusa de Bogdan Tarla, singurul MVP Microsoft Office din Romania)

Suportul de curs consta intr-o serie de resurse multimedia unice in Romania: –425 de video tutoriale in limba romana (click aici pentru a descarca o copie Demo a DVD-ului)

– 50 de lectii scrise (click aici pentru a descarca o lectie demonstrativa) – cele 50 de resurse aferente lectiilor scrise  (click aici pentru a descarca o resursa aferenta unei lectii)

 

– toate exemplele realizate la curs (aprox. 50 de exemple functionale, realizate de trainer in cadrul cursului)

 

 

  – acces pe forumul comunitatilor Microsoft Office din Romania.

 

Aceste comunitati sunt administrate de catre ITLearning (cu sprijinul Microsoft Romania) si reprezinta locul in care        puteti adresa orice intrebare tehnica legata de produsele suitei de birou Microsoft Office.

Toti cursantii nostri primesc si documentatia oficiala Microsoft Step by Step. Scrise de echipele de specialisti Microsoft manualele OficialeSBS (Step by Step)– reprezinta suportul de curs editat de Microsoft Press care contine baza conceptuala si hands-on-labs oferite de trainerii certificati Microsoft pe parcursul „instructor-led course” necesare sustinerii cu succes a examenelor MOS(Microsoft Office Specialist) aferente si obtinerii expertizei necesare activitatii de zi cu zi.  

 

Separat, dupa terminarea cursului, ITLearning ofera acces gratuit pe singurul portal de lectii interactive din Romania: www.Office-Learning.ro (click aici pentru a vizualiza 3 lectii interactive demonstrative)

La finalul instruirii se va face evaluarea nivelului cunostintelor si abilitatilor practice dobandite, printr-un test grila respectiv prin rezolvarea unui exercitiu in cadrul unui workshop. Nivelului de satisfactie al absolventilor va fi reflectat de feedback-ul completat de acestia, in care se va aprecia, pe o scara de la 1 la 5, ritmul cursului, gradul de dificultate, documentatia, laboratoarele precum si prezentarea trainerului, modul in care acesta a raspuns la intrebari si experienta sa pedagogica. Fiecare absolvent va putea evalua deasemenea obiectivele cursului, gradul in care acestea au fost atinse, competentele si abilitatile dobandite la absolvire.

In cazul obtinerii unei medii a nivelului de satisfactie a participantilor sub 75 %, rezultat dupa centralizarea punctajului acordat de absolventi, IT Learning garanteaza, fie reluarea cursului, fara perceperea nici unei taxe suplimentare, fie renuntarea la suma reprezentand contravaloarea instruirii.