Vezi calendarul cu toate cursurile programate

Pret

320 EUR

Durata

4 zile (32 ore)

Descarca brosura cursului

Înscrie-te la acest curs sau cere detalii suplimentare

Nume

Email

Despre mine

Tip mesaj

Mesaj

Agendă Curs

Descriere modul
Prezentarea noii interfete Inventor Professional 2016, a posibilitatilor de organizare si personalizare a spatiului de lucru. Prezentarea menu-urilor si comenzilor disponibile. Prezentarea modului de lucru cu fisierele Inventor Professional si a tipului acestora, precum si a modului de gestionare.
Lectii

Prezentare generala a programului Inventor Professional Interfata utilizator, zone de ecran, menu-uri disponibile, facilitati oferite Proiectarea parametrizata – principii de baza

Descriere modul
Prezentarea setului de comenzi de desenare a schitelor, aplizare a constrangerilor  geometrice si dimensionale
Lectii
Crearea schitelor 2D Aplicarea constrangerilor geometrice Aplicarea constrangerilor dimensionale
Descriere modul
Prezentarea setului de comenzi de creare a pieselor pe baza schitelor 2D, completarea lor cu solide suplimentare. Prezentarea modalitatilor de editare a pieselor si creare a formelor complexe
Lectii
Crearea pieselor pe baza schitelor 2D Crearea schitelor intermediare Editarea solidelor parametrice Editarea 3D Grip Crearea elementelor de lucru ajutatoare (Work Features) Crearea corpurilor de tip swept Crearea corpurilor de tip loft
Descriere modul
Prezentarea setului de comenzi de proiectare detaliata a pieselor si creare a formelor complexe .
Lectii
Crearea racordarilor si tesiturilor Crearea gaurilor si filetelor Multiplicarea ordonata si oglindirea solidelor Crearea pieselor cu pereti subtiri Rigidizarea pieselor prin adaugarea nervurilor
Descriere modul
Prezentarea notiunilor generale de realizare a ansamblurilor. Prezentarea modului de creare a proiectelor si gestionarii acestora.
Lectii
Notiuni generale despre proiectarea ansamblurilor Utilizarea fisierelor proiect in proiectarea ansamblurilor
Descriere modul
Prezentarea setului de comenzi pentru plasarea si crearea pieselor in ansamblu, aplicarea constrangerilor de asamblare. Utilizarea bibliotecilor de piese standardizate si normalizate si inserarea pieselor standard in ansambluri.
Lectii
Adaugarea componentelor in ansamblu Aplicarea constrangerilor pentru componente Adaugarea componentelor standard Multiplicarea ordonata a componentelor Crearea pieselor in cadrul ansamblului
Descriere modul
Prezentarea modului de gestionare a ansamblurilor, a setului de comenzi de analiza a miscarilor si solutionarii problemelor de interferenta. Realizarea prezentarilor explodate ale ansamblurilor si animarea asmblarii.
Lectii
Identificarea pieselor in cadrul ansamblului Comenzi de analiza si miscare, determinarea interferentelor Prezentarea unui ansamblu in vederi explodate Animarea prezentarii unui ansamblu
Descriere modul
Prezentarea setului de comenzi si a modalitatilor de realizare a proiectiilor, sectiunilor, detaliilor si rupturilor intr-un desen de executie.
Lectii
Mediul de lucru pentru crearea desenelor Vederi de bazã si proiectii Crearea sectiunilor Crearea vederilor de detaliu Crearea vederilor cu rupturi Organizarea vederilor, aliniere, editare, vizibilitate
Descriere modul
Prezentarea optiunilor pentru completarea desenelor de executie a pieselor cu note, tabele. Realizarea cotarii desenelor in mod automat si manual.
Lectii
Tehnici de cotare automata Tehnici de cotare manuala Adaugarea notelor pentru gauri si filete Prezentarea tabelara a gaurilor Crearea liniilor de simetrie, a simbolurilor și entitatilor de tip leader și text Crearea tabelelor de evidenta a modificarilor
Descriere modul
Prezentarea modalitatilor de creare a desenelor de ansamblu si completarea acestora cu liste de materiale si tabele de componenta.
Lectii
Crearea desenelor de ansamblu Crearea listelor de materiale (Bill of Materials) Crearea tabelelor de componenta (Parts Lists) Numerotarea componentelor (Balloons)
Descriere modul
Prezentarea setarilor pentru crearea formatelor de desenare si a tabelelor indicatoare.
Lectii
Setarea standardelor de desenare Crearea formatelor si tabelelor indicatoare
Descriere modul
Prezentarea prinipiilor de realizare a prezentarilor explodate ale unui ansamblu si a animatiei asamblarii pieselor.
Lectii
Crearea prezentarilor Crearea vederilor explodate ale unui ansamblu Animarea explodarii si asamblarii pieselor componente ale unui ansamblu Gestionarea secventelor animatiei Salvarea animatiei in format film
Descriere modul
Prezentarea modalitatilor de creare a desenelor de prezentare explodata a unui ansamblu si completarea acestora cu liste de materiale si tabele de componenta.
Lectii
Crearea desenelor cu vederi explodate ale unui ansamblu Realizareea proiectelor cu file multiple Realizarea planselor combinate prin inserarea vederilor asamblate, explodate sau detaliate Adnotarea desenelor cu vederi explodate

Detalii logistice si de pret

Discount-uri de volum, acordate pentru cursurile organizate exclusiv la cererea companiilor-client, pentru grupe formate din:

3-7       participanti :   -10% rezultand pretul final de 288 Euro fara TVA/participant
8-12     participanti :   -20% rezultand pretul special de 256 Euro fara TVA/participant
> =13   participanti :   -30% rezultand pretul exceptional de 224 Euro fara TVA/participant

N.B. 1 Pentru cursurile organizate la sediul centrului nostru de training pretul de mai sus include serviciile de instruire in clasa dotata cu infrastructura necesara (laptop/desktop, videoproiector, flipchart), suportul de curs, benefciile post-instruire descrise mai jos si cofeebreak (apa de baut, ceai / cafea). Servicii conexe, oferite la solicitarea dvs.: masa de pranz la restaurant la pretul de 7 Euro / zi / persoana (fara TVA)

N.B. 2 Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, situat in Bucuresti sau Ilfov, cu infrastructura asigurata de client (laptop / desktop, video-proiector flipchart etc.) ,  din pretul de mai sus se deduce suma de 7 Euro / zi / participant, reprezentata de cheltuielile noastre cu infrastructura si coffe break.

N.B. 3 Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, oriunde in tara, pentru un numar de minim 6 participanti, in pretul de mai sus sunt incluse toate costurile legate de deplasarea trainer-ului nostru (cazare, transport, diurna).

N.B. 4 Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, cu infrastructura aferenta asigurata de noi (laptop-uri, video-proiector, flipchart), la pretul de mai sus se adauga suma de 5 euro / participant / zi de curs (fara TVA), reprezentata de cheltuielile aferente infrastructurii.

 

Celor aflati la nivelul de INCEPATOR in utilizarea Inventor Professional 2016.
Recomandam parcurgerea acestui curs tuturor celor ce acum iau prima data contact cu programul Inventor Professional.

-foloseasca noua interfata Inventor Professional 2016 (Fluent)
-isi organizeze spatiul de lucru prin personalizarea interfetei utilizator
-realizeze piese 3D complexe, complet parametrizare
-realizeze ansambluri de piese
-realizeze desene de executie ale pieselor si  desene de ansamblu
-realizeze prezentari explodate ale ansamblurilor mecanice

Pentru a putea participa cu succes la acest curs viitorii cursanti trebuie sa stapaneasca cunostinte minime de operare PC:
-experienta minima in utilizarea sistemul de operare Windows (gestionarea fisierelor si directoarelor)
-experienta minima in utilizarea unui program din suita Microsoft Office (salvarea, deschiderea, regasirea unui document, lucrul cu meniuri, toolbar-uri, etc)

Cursul este sustinut de catre Echipa Dr. AutoCAD, condusa de Cezar Barbu, trainer autorizat Autodesk.

Suportul de curs consta intr-o serie de resurse multimedia unice in Romania:
– 50 de video tutorialein limbaromana
– 50 de lectii scrise
– cele 50 de resurse aferentelectiilor scrise

Comunitatea Microsoft Office din Romania– toate exemplele realizate la curs (aprox. 50 de exemple functionale, realizate de trainer in cadrul cursului)
– acces pe forumul comunitatilor Inventor Professional din Romania.

Aceste comunitati sunt administrate de catre IT Learning (cu sprijinul Microsoft Romania) si reprezinta locul in care puteti adresa orice intrebare tehnica legata de produsul Inventor Professional.

Toti cursantii nostri primesc si documentatia oficiala Autodesk Official Training Guide.

Scrise de echipele de specialisti Autodesk, manualele Autodesk Official Training Guide – reprezinta suportul de curs editat de Autodesk care contine baza conceptuala si hands-on-labs oferite de trainerii certificati Autodesk pe parcursul „instructor-led course” necesare sustinerii cu succes a examenelor Inventor Professional Specialist aferente si obtinerii expertizei necesare activitatii de zi cu zi.

Logo Office-Learning.roSeparat, dupa terminarea cursului, IT Learning ofera acces gratuit pe singurul portal de lectii interactive din Romania: www.Office-Learning.ro

 

La finalul instruirii se va face evaluarea nivelului cunostintelor si abilitatilor practice dobandite, printr-un test grila respectiv prin rezolvarea unui exercitiu in cadrul unui workshop. Nivelului de satisfactie al absolventilor va fi reflectat de feedback-ul completat de acestia, in care se va aprecia, pe o scara de la 1 la 5, ritmul cursului, gradul de dificultate, documentatia, laboratoarele precum si prezentarea trainerului, modul in care acesta a raspuns la intrebari si experienta sa pedagogica. Fiecare absolvent va putea evalua deasemenea obiectivele cursului, gradul in care acestea au fost atinse, competentele si abilitatile dobandite la absolvire.

In cazul obtinerii unei medii a nivelului de satisfactie a participantilor sub 75 %, rezultat dupa centralizarea punctajului acordat de absolventi, IT Learning garanteaza, fie reluarea cursului, fara perceperea nici unei taxe suplimentare, fie renuntarea la suma reprezentand contravaloarea instruirii.