Agendă Curs
Prezentare generala a programului Inventor Professional Interfata utilizator, zone de ecran, menu-uri disponibile, facilitati oferite Proiectarea parametrizata – principii de baza
Detalii logistice si de pret
3-7 participanti : -10% rezultand pretul final de 288 Euro fara TVA/participant
8-12 participanti : -20% rezultand pretul special de 256 Euro fara TVA/participant
> =13 participanti : -30% rezultand pretul exceptional de 224 Euro fara TVA/participant
N.B. 1 Pentru cursurile organizate la sediul centrului nostru de training pretul de mai sus include serviciile de instruire in clasa dotata cu infrastructura necesara (laptop/desktop, videoproiector, flipchart), suportul de curs, benefciile post-instruire descrise mai jos si cofeebreak (apa de baut, ceai / cafea). Servicii conexe, oferite la solicitarea dvs.: masa de pranz la restaurant la pretul de 7 Euro / zi / persoana (fara TVA)
N.B. 2 Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, situat in Bucuresti sau Ilfov, cu infrastructura asigurata de client (laptop / desktop, video-proiector flipchart etc.) , din pretul de mai sus se deduce suma de 7 Euro / zi / participant, reprezentata de cheltuielile noastre cu infrastructura si coffe break.
N.B. 3 Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, oriunde in tara, pentru un numar de minim 6 participanti, in pretul de mai sus sunt incluse toate costurile legate de deplasarea trainer-ului nostru (cazare, transport, diurna).
N.B. 4 Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, cu infrastructura aferenta asigurata de noi (laptop-uri, video-proiector, flipchart), la pretul de mai sus se adauga suma de 5 euro / participant / zi de curs (fara TVA), reprezentata de cheltuielile aferente infrastructurii.
Celor aflati la nivelul de INCEPATOR in utilizarea Inventor Professional 2016.
Recomandam parcurgerea acestui curs tuturor celor ce acum iau prima data contact cu programul Inventor Professional.
-foloseasca noua interfata Inventor Professional 2016 (Fluent)
-isi organizeze spatiul de lucru prin personalizarea interfetei utilizator
-realizeze piese 3D complexe, complet parametrizare
-realizeze ansambluri de piese
-realizeze desene de executie ale pieselor si desene de ansamblu
-realizeze prezentari explodate ale ansamblurilor mecanice
-experienta minima in utilizarea sistemul de operare Windows (gestionarea fisierelor si directoarelor)
-experienta minima in utilizarea unui program din suita Microsoft Office (salvarea, deschiderea, regasirea unui document, lucrul cu meniuri, toolbar-uri, etc)
Cursul este sustinut de catre Echipa Dr. AutoCAD, condusa de Cezar Barbu, trainer autorizat Autodesk.
Suportul de curs consta intr-o serie de resurse multimedia unice in Romania:
– 50 de video tutorialein limbaromana
– 50 de lectii scrise
– cele 50 de resurse aferentelectiilor scrise
– toate exemplele realizate la curs (aprox. 50 de exemple functionale, realizate de trainer in cadrul cursului)
– acces pe forumul comunitatilor Inventor Professional din Romania.
Aceste comunitati sunt administrate de catre IT Learning (cu sprijinul Microsoft Romania) si reprezinta locul in care puteti adresa orice intrebare tehnica legata de produsul Inventor Professional.
Toti cursantii nostri primesc si documentatia oficiala Autodesk Official Training Guide.
Scrise de echipele de specialisti Autodesk, manualele Autodesk Official Training Guide – reprezinta suportul de curs editat de Autodesk care contine baza conceptuala si hands-on-labs oferite de trainerii certificati Autodesk pe parcursul „instructor-led course” necesare sustinerii cu succes a examenelor Inventor Professional Specialist aferente si obtinerii expertizei necesare activitatii de zi cu zi.
Separat, dupa terminarea cursului, IT Learning ofera acces gratuit pe singurul portal de lectii interactive din Romania: www.Office-Learning.ro
La finalul instruirii se va face evaluarea nivelului cunostintelor si abilitatilor practice dobandite, printr-un test grila respectiv prin rezolvarea unui exercitiu in cadrul unui workshop. Nivelului de satisfactie al absolventilor va fi reflectat de feedback-ul completat de acestia, in care se va aprecia, pe o scara de la 1 la 5, ritmul cursului, gradul de dificultate, documentatia, laboratoarele precum si prezentarea trainerului, modul in care acesta a raspuns la intrebari si experienta sa pedagogica. Fiecare absolvent va putea evalua deasemenea obiectivele cursului, gradul in care acestea au fost atinse, competentele si abilitatile dobandite la absolvire.