Vezi calendarul cu toate cursurile programate

Pret

459 EUR

Durata

5 zile (40 ore)

Descarca brosura cursului

Înscrie-te la acest curs sau cere detalii suplimentare

Nume

Email

Despre mine

Tip mesaj

Mesaj

Înscrie-te la acest curs sau cere detalii suplimentare

Nume

Email

Despre mine

Tip mesaj

Mesaj

Agendă Curs

Descriere modul
Formulare ne permit sa realizam operatii DML (Data Manipulation Language) asupra datelor din tabele intr-un mod vizual mult mai natural si placut. Se va insista pe designer-ul de formulare cat si pe anumite concepte mai avansate (Subformulare, Scenarii master-detalis, etc)
Lectii
Designer-ul Form Bulder
Obiecte, Proprietati
Subformulare
Scenariul Master Details
Lucrul cu blocuri si frame-uri date.
Lucrul cu articole test
Crearea LOV-urilor si a editoarelor.
Crearea ferestrelor
Descriere modul
Rapoartele contin tot date (extrase pe baza unor interogari), numai ca aceste date sunt prezentate atat din punct de vedere logic cat si fizic intr-un mod mult mai usor de urmarit. Se va insista pe designer-ul de rapoarte cat si pe anumite concepte avansate (subrapoarte, multinivel de grupare, rapoarte de tip Matrix, functii agregate etc)
Lectii
Obiecte, Proprietati
Prezentare generala a triggerelor
Producerea triggerelor.
Validarea Navigarea
Procesarea tranzactiilor.
Scrierea codurilor flexibile
Concepte ale Report Builder
Crearea rapoartelor folosind Report Wizard
Gestiunea template-urilor pentru rapoarte
Metode de stocare a rapoartelor
Subrapoarte
Gruparea in interiorul raportului
Functii Agregate

Detalii logistice si de pret

8-9      participanti       413 Euro fara TVA/participant  (-10% fata  de pretul de lista)
10-14 participanti       367 Euro fara TVA/participant  (-20% fata  de pretul de lista)
>=15   participanti      321 Euro fara TVA/participant  (-30% fata  de pretul de lista)

pretul cursului organizat in cadrul centrului nostru de training, include masa de pranz la Carul cu Bere sau la City Grill (la alegere), precum si apa minerala, cafea, etc

Preturile de mai sus sunt valabile si daca se doreste organizarea cursului la sediul firmei dvs. din afara Bucurestiului, fiind incluse toate costurile legate de deplasarea trainer-ului (cazare, transport, diurna, etc)

Daca se doreste organizarea cursului la sediul firmei dvs. situat in proximitatea Bucurestiului , se scad 75 E din preturile mai sus listate, rezultand :

8-9      participanti       338 Euro fara TVA/participant
10-14 participanti       292 Euro fara TVA/participant
>=15   participanti       246 Euro fara TVA/participant

La finalul instruirii se va face evaluarea nivelului cunostintelor si abilitatilor practice dobandite, printr-un test grila respectiv prin rezolvarea unui exercitiu in cadrul unui workshop. Nivelului de satisfactie al absolventilor va fi reflectat de feedback-ul completat de acestia, in care se va aprecia, pe o scara de la 1 la 5, ritmul cursului, gradul de dificultate, documentatia, laboratoarele precum si prezentarea trainerului, modul in care acesta a raspuns la intrebari si experienta sa pedagogica. Fiecare absolvent va putea evalua deasemenea obiectivele cursului, gradul in care acestea au fost atinse, competentele si abilitatile dobandite la absolvire.

In cazul obtinerii unei medii a nivelului de satisfactie a participantilor sub 75 %, rezultat dupa centralizarea punctajului acordat de absolventi, IT Learning garanteaza, fie reluarea cursului, fara perceperea nici unei taxe suplimentare, fie renuntarea la suma reprezentand contravaloarea instruirii.