Prefata curs

Cursul Word 2019 (I) Incepator reprezinta etapa de initiere in utilizarea celui mai cunoscut program de procesare a textelor, parte din suita Microsoft Office 2019. Recomandam parcurgerea acestui curs tuturor celor ce acum iau prima data contact cu Microsoft Word. La finalul acestui curs, veti fi familiarizati cu noua interfata Microsoft Office 2019, veti putea crea si formata documente continand texte si tabele, veti invata sa aranjati in pagina si sa tipariti fisierele Microsoft Word.

Nivelul I
Pret lista: 165 Eur
Durata: 2 zile (16 ore)

Discount-uri

Discount-uri de volum, pentru cursurile organizate la cererea companiilor-client, pentru grupe formate din:
3-7 participanti-10% rezultand pretul final de 148 Euro fara TVA/participant
8-12 participanti-20% rezultand pretul special de 132 Euro fara TVA/participant
>= 13 participanti-30% rezultand pretul exceptional de 115 Euro fara TVA/participant
  1. Pentru cursurile organizate la sediul centrului nostru de training pretul de mai sus include serviciile de instruire in clasa dotata cu infrastructura necesara (laptop/desktop, videoproiector, flipchart), suportul de curs, benefciile post-instruire descrise mai jos si cofeebreak (apa de baut, ceai / cafea). Servicii conexe, oferite la solicitarea dvs.: masa de pranz la restaurant la pretul de 7 Euro / zi / persoana (fara TVA)
  2. Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, situat in Bucuresti sau Ilfov, cu infrastructura asigurata de client (laptop / desktop, video-proiector flipchart etc.) , din pretul de mai sus se deduce suma de 7 Euro / zi / participant, reprezentata de cheltuielile noastre cu infrastructura si coffe break.
  3. Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, oriunde in tara, pentru un numar de minim 6 participanti, in pretul de mai sus sunt incluse toate costurile legate de deplasarea trainer-ului nostru (cazare, transport, diurna).
  4. Pentru cursurile organizate la sediul companiei client, cu infrastructura aferenta asigurata de noi (laptop-uri, video-proiector, flipchart), la pretul de mai sus se adauga suma de 5 euro / participant / zi de curs (fara TVA), reprezentata de cheltuielile aferente infrastructurii.

Inscrie-te la acest curs sau cere detalii suplimentare

Nume

Email

Despre mine

Tip mesaj

Mesaj

Agendă Curs

Descriere modul
Noua interfata Office 2019 este o revolutie in cea ce priveste felul cum utilizatorii pot crea/formata/gestiona documente Office. Acest modul isi propune prezentarea acestei noi interfete, dar ofera si alte informatii cum ar fi noul formatul de fisier Open XML.
Lectii
Explorarea interfetei Microsoft Word 2019
Lucru cu panglici de butoane (Ribbons)
Lucrul cu taburile contextuale
Personalizarea mediului de lucru Word 2019
Super Tooltip
Quick Access Toolbar
Floatie
Descriere modul
Modulul descrie operatiile de baza privind lucrul cu text
Lectii
Navigarea in cadrul unui document
Inserari de text
Selectarea textului
Mutarea/Copierea textului
Stergerea unui bloc de text
Optiunile undo/redo
Gasirea si inlocuirea textului
Descriere modul
Se insista asupra instrumentelor ce sunt folosite pentru formatarea textului din cadrul unui document (in special Format Painter)
Lectii
Schimbarea aspectului unui text
Aplicarea de Stiluri si efecte de text
Lucrul cu culor
Copierea formatului unui text
Stergerea atributelor de formatare
Cautarea si inlocuirea atributelor de formatare
Descriere modul
Modulu prezinta felul in care se poate lucra cu paragrafe de text.
Lectii
Tabulatori
Alinierea unui paragraf
Indentarea unui paragraf
Chenare si umbre pentru paragrafe
Stiluri
Liste
Stabilirea dimensiunilor intre paragrafe
Descriere modul
Tabelele au dublu rol in Word. Sa prezinte informatie structurata si de asemenea sa permita adaugarea de continut oriunde in cadrul paginii.
Lectii
Crearea unui tabel
Introducerea datelor in tabele
Instrumentul de formatare automata a unui tabel (AutoFormat Table)
Convertirea textului intr-un tabel
Descriere modul
Exista o multitudine de obiecte grafice ce pot fi introduse in Microsoft Word: pornind de la poze, diagrame, figuri geometrice si terminand cu chart-uri si texte stilizate (WordArts).
Lectii
Inserarea simbolurilor si caracterelor speciale
Inserarea unui Clip Art
Adaugarea unui Watermark
Descriere modul
Aceste setari (optiuni) sunt folosite in special cand se doreste imprimarea documentului.
Lectii
Orientarea paginii
Marginile foii
Chenarul de pagina
Adaugarea unui antet si a unui subsol
Adaugarea unei intreruperi de pagina

Detalii logistice

Celor aflati la nivelul de INCEPATOR in utilizarea Microsoft Word.
Recomandam parcurgerea acestui curs celor ce acum iau prima data contact cu Microsoft Word.

-foloseasca noua interfata Office 2019
-creeze documente Microsoft Word
-formateze continutul unui document Word
-imprime continutul
-lucreze cu poze si obiecte
-lucreze cu tabele

Pentru a putea participa cu succes la acest curs viitorii cursanti trebuie sa stapaneasca cunostinte minime de operare PC:
-experienta minima in utilizarea sistemul de operare Windows (gestionarea fisierelor si directoarelor)
-experienta minima in utilizarea unui program din suita Microsoft Office ( salvarea, deschiderea, regasirea unui document, lucrul cu meniuri, toolbar-uri, etc)

Cursul este sustinut de catre Echipa Dr.Word (condusa de Bogdan Tarla, singurul MVP Microsoft Office din Romania)

Suportul de curs consta intr-o serie de resurse multimedia unice in Romania: –425 de video tutoriale in limba romana (click aici pentru a descarca o copie Demo a DVD-ului)

– 50 de lectii scrise (click aici pentru a descarca o lectie demonstrativa)
– cele 50 de resurse aferente lectiilor scrise (click aici pentru a descarca o resursa aferenta unei lectii)

 

– toate exemplele realizate la curs (aprox. 50 de exemple functionale, realizate de trainer in cadrul cursului)

 

 

  – acces pe forumul comunitatilor Microsoft Office din Romania.

 

Aceste comunitati sunt administrate de catre ITLearning (cu sprijinul Microsoft Romania) si reprezinta locul in care        puteti adresa orice intrebare tehnica legata de produsele suitei de birou Microsoft Office.

Toti cursantii nostri primesc si documentatia oficiala Microsoft Step by Step. Scrise de echipele de specialisti Microsoft manualele OficialeSBS (Step by Step)– reprezinta suportul de curs editat de Microsoft Press care contine baza conceptuala si hands-on-labs oferite de trainerii certificati Microsoft pe parcursul „instructor-led course” necesare sustinerii cu succes a examenelor MOS(Microsoft Office Specialist) aferente si obtinerii expertizei necesare activitatii de zi cu zi.  

 

Separat, dupa terminarea cursului, Dr.Excel ofera acces gratuit pe singurul portal de lectii interactive din Romania: www.Office-Learning.ro (click aici pentru a vizualiza 3 lectii interactive demonstrative)

La finalul instruirii se va face evaluarea nivelului cunostintelor si abilitatilor practice dobandite, printr-un test grila respectiv prin rezolvarea unui exercitiu in cadrul unui workshop. Nivelului de satisfactie al absolventilor va fi reflectat de feedback-ul completat de acestia, in care se va aprecia, pe o scara de la 1 la 5, ritmul cursului, gradul de dificultate, documentatia, laboratoarele precum si prezentarea trainerului, modul in care acesta a raspuns la intrebari si experienta sa pedagogica. Fiecare absolvent va putea evalua deasemenea obiectivele cursului, gradul in care acestea au fost atinse, competentele si abilitatile dobandite la absolvire.

In cazul obtinerii unei medii a nivelului de satisfactie a participantilor sub 75 %, rezultat dupa centralizarea punctajului acordat de absolventi, IT Learning garanteaza, fie reluarea cursului, fara perceperea nici unei taxe suplimentare, fie renuntarea la suma reprezentand contravaloarea instruirii.