Cursuri in clasa

Home / Cursuri in clasa

Găsește Cursuri

Navigare Vizualizări Eveniment

Cursuri pentru iulie 2018

Navigare Calendar Lunar

luni marți miercuri joi vineri sâmbătă duminică
25

TEST

26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Curs template model

7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Cursuri Excel

Dr.Excel este singurul furnizor de servicii profesionale de training (cursuri) și consultanță în utilizarea programului Microsoft Excel care adresează modelul B2B, oferind instruire în clasă și acces la materiale interactive adiționale (post instruire): video tutoriale și materiale de training de top (unice în Europa).

 

Cursuri MS Office

Cursurile Microsoft Office sunt special concepute astfel încât să prezinte într-un mod cât mai ușor de înțeles, acele funcționalități ce dau cu adevărat valoare lucrului în mediul de business.

 

 

Cursuri SQL Server

Adresate administratorilor și programatorilor de baze de date cu experiență interesați să fie “up-to-date” cu ultimele tehnologii, dar și tuturor celor ce se află la începutul unei cariere în domeniul administrării/programării bazelor de date, studenților sau absolventilor facultaților de profil, cursurile Dr.Excel au atu-ul de a reprezenta instruirea care contează.

Cursuri Oracle

Oracle constă dintr-un set complet de constructori de aplicații și produse pentru utilizatori, căutand să asigure soluții complete în tehnologia informației. Aplicațiile Oracle sunt portabile pe un număr mare de stații de lucru și sisteme de operare, de la calculatoare personale la pana la procesoare paralele.

 

Cursuri AutoCAD

Dr.Excel împreună cu echipa Dr.Autocad sunt singurii furnizori de servicii profesionale de training și consultanță în utilizarea programelor Autocad/Inventor care adresează modelul B2B, oferind instruire în clasă și acces la materiale interactive adiționale (post instruire): video tutoriale și materiale de training de top (unice în Europa).

Meniu Dr. Excel. Navigheaza