Inchiriere Sali de training si conferinte

IT Learning ofera spre inchiriere 2 tipuri de sali de curs / seminar / conferinta, cu capacitatea intre 8-12 persoane, dotate conform solicitarilor dvs. Salile centrului nostru de training sunt situate ultracentral, in cladirea de birouri din Str. Olari, Nr.7A, Sector 2 usor accesibila din orice punct al orasului.

Dotarile tehnice ale salilor de curs: statii de lucru Pentium, monitor 17” conectate in retea 100Mb/s, monitoare LCD 17”, video-proiector, ecran proiectie, multimedia, black/white board, fiecare participant la curs/seminar beneficiind de statie de lucru individuala – iluminat natural cu posibilitate de intunecare (sistem de jaluzele reglabile) in vederea realizarii de videoproiectii in conditii optime – aer conditionat – acces internet pe linie inchiriata 2 Gb/s.

Facilitati suplimentare oferite la cerere:

– masa de pranz, cafea/ceai, apa dozator la pauze;

– personal disponibil pentru configurare si suport tehnic, incluzand servicii de setup al salilor conform solicitarilor dvs.

– program extins, 7 zile din 7.

Preturile sunt negociabile in functie de capacitatea salilor si perioada rezervata, fiind cuprinse intre 80 Euro/zi + TVA (pentru sala cu capacitatea de 8 locuri) si 120 Euro/zi + TVA (pentru sala cu capacitatea de 12 de locuri).

Niveluri de discount: · 15% pentru o perioada de inchiriere de 5 zile consecutive · 20% pentru o perioada de inchiriere de 10 zile consecutive · 25% pentru o perioada de inchiriere de 15 zile consecutive

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.