Q & A

Home / Q & A
Home / Q & A

Intrebari si raspunsuri

A: Deoarece obiectivele tale sunt întrutotul acoperite de beneficiile cursurilor noastre, unice în România, dintre care menționăm:

 • Perfecționarea angajaților companiei dvs. la un standard profesional ridicat, pe baza nevoilor reale, stabilite împreună cu dvs.
 • Sporirea productivității angajaților după absolvirea cursurilor, aceștia devenind mai eficienți și mai performanți în activitate, a cărei valoare de business va spori.
 • Folosirea eficientă în activitatea profesională curentă a cunoștințelor și abilităților dobândite pe parcursul formării și (mai ales) post-instruire, avand în vedere faptul că toți absolvenții cursurilor Dr. Excel vor primi acces pe portalul nostru de e-learning office-learning.ro, având astfel posibilitatea să-și aprofundeze sau împrospăteze cunoștințele și abilitățile, prin reluarea online, ori de cate ori consideră necesar, parcurs la clasă, fără nici o taxa suplimentară.
 • Acces preferențial pe forumul comunității românești a utilizatorilor MS Office, officespecialist.ro, unde angajații companiei dvs. pot pune orice fel de întrebare sau elucida orice problemă cu care se confruntă în utilizarea aplicațiilor de birou, și la care vor primi răspunsuri sau rezolvări oferite de moderatorii forumului sau de la cei peste 10.000 de membrii ai comunității.
 • Furnizarea de rapoarte pentru departamentul HR privind progresul absolvenților obținut la finalul sesiunilor de training și recomandările trainerilor Dr. Excel pentru noi sesiuni, conform obiectivelor acestora
 • Satisfacerea nevoilor de dezvoltare profesională ale participanților în functie de specificul activității și crearea unei competiții între aceștia prin sistemul de evaluare și raportare a performanțelor, care constituie unul din criteriile de promovare în carieră;
 • Motivarea și fidelizarea angajaților, programul nostru de instruire având aspecte de “team building” prin customizarea cursurilor și promovarea interacțiunii în cadrul grupei de cursanți.

 

A: Garantăm urmatoărele livrabile, fără a ne limita doar la acestea:

 • Evaluarea inițială a nivelului de cunoștințe și abilități, prin completarea unui chestionar de către fiecare participant, în vederea personalizării agendei cursului;
 • Servicii de instruire de tip “Blended learning” cu instructorii certificați Microsoft, garantate de clauza “Money back guarantee”
 • Suportul de curs în format electronic (manualul “Step by step”, în limba română, în format text, cu capturile de ecran aferente și prezentările din timpul cursului, în format PowerPoint, precum și workshop-urile parcurse de cursanți);
 • Acces pe cel mai mare portal e-learning www.office-learning.ro , dezvoltat de trainerii și experții Dr. Excel, pentru o perioada de 12 luni la peste 7500 de lecții online în format interactiv, audio-video și la testele aferente.
 • Evaluarea finală a cunoștințelor și abilităților dobândite în urma absolvirii cursului, pentru emiterea certificatului de participare, care atestă absolvirea cu succes a cursului, printr-un test grilă și prin rezolvarea unui exercitiu complex, în cadrul unui workshop ;
 • Raport de evaluare, redactat de trainer la finalul fiecarui curs, în care vor fi consemnate progresele realizate de fiecare absolvent, în urma comparării evaluării inițiale cu cea finală;
 • Consultanță post-instruire cu răspunsuri la orice întrebare / problemă cu care se confruntă în activitatea de la birou sau pe temele abordate la curs, și nu numai;
 • Laptop-uri pentru fiecare participant, pe toată perioada instruirii, asigurate fără costuri suplimentare

A: DA, cu condiția ca dvs., care sunteți primul interesat de reușita la examen, să fiți implicat alături de noi în procesul de instruire, participând activ la seminariile și laboratoarele aferente cursurilor, la programele de tutoring și mentoring, la studiu suplimentar pe exemple din viața reală, cu asistență și consultanță din partea trainerului, trecând cu succes testele de pre-evaluare,  care le simuleaza pe cele reale.

A: Din experiența noastră, vă recomandăm minim 3 săptămâni de la finalizarea cursului pentru aprofundarea cunoștințelor, exerciții practice și simulări de teste în timp real.
Termenul poate fi însă mai scurt sau mai lung, în funcție de motivația, implicarea și mai ales perseverența cu care aplicați în “real life” cunoștințele și abilitățile dobândite la curs.

A: Da, livrăm oriunde, atât în București, cât și în țară, clientul urmând să asigure spațiul de instruire (sala de curs) dotată cu mese, scaune, black/white board, videoproiector, iar laptopurile, preinstalate cu software-ul aferent le putem asigura noi, la solicitarea dvs.

A: Da, având în vedere că pentru obținerea unei certificări sunt necesare, pe lângă cunoștințele și abilitățile dobândite la curs, si aplicarea acestora in practica, deoarece in viata reala ne confruntam cu o diversitate de situatii pe care nu le putem simula exhaustiv in cadrul cursului.

A: Programarea susținerii examenului se face dupa achitarea acestuia, prin intermediul Webassesor, selectând Centrul de Testare Dr. Excel;

Ora de susținere a examenului va fi aleasă de dvs., în următorul interval orar: Luni-Vineri  între orele 09:00-17:00;

Limba de susținere a examenului este Engleză;

În funcție de tipul examenului, durata și numărul de întrebări diferă (detalii pe site-ul providerului);

În ziua susținerii examenului trebuie să vă prezentați la centrul nostru de testare cu cel putin 30 minute înainte de ora stabilită pentru deschiderea examenului, având asupra dvs. cel puțin două acte de identitate valide, dintre care cel puțin unul cu fotografia titularului;

Trebuie să aveți asupra dvs. Codul de Autorizare aferent examenului, primit prin e-mail de la Kryterion, cu ajutorul căruia examenul va putea fi accesat de către proctorii noștri.

Lista completă a examenelor oferite de Kryterion o găsiți pe site-ul https://www.kryteriononline.com/

A: Examenele furnizate de Dr. Excel, în calitatea sa de VUE Testing Center sunt disponibile în limba engleză, sau într-o limbă de circulație internațională, programându-se la cerere, cu minim 2 zile înainte de ziua/ora stabilită pentru susținerea examenului, în funcție de orarul și disponibilitatea locurilor în sala de testare Dr. Excel, care dispune de 6 stații de testare acreditate.

În funcție de specificul examenului și providerul acestuia, durata, formatul și numărul de întrebări diferă de la examen la examen; găsiți detalii pe site-ul fiecarui provider.

Programul de examinare în centrul de testare Dr, Excel este de Luni până Vineri, între orele 9.00 – 16.00, în limita locurilor disponibile; pentru a va rezerva un loc în sala de testare la data/ora dorite, vă recomandăm programarea examenului cât mai din timp;

Plata examenului solicitat se face în avans cu cel putin 2 zile lucrătoare înainte de ziua susținerii examenului, prin virament bancar sau cash, la sediul nostru; Dacă înscrierea la examen se face de către candidat direct pe site-ul VUE, plata se poate face prin credit card;

Anularea sau reprogramarea unui examen trebuie anunțată centrului nostru de testare cu cel putin 24 ore înainte, în caz contrar riscând pierderea dreptului de resusținere sau de recuperare a sumei plătite.

În ziua susținerii examenului, candidatul trebuie să se prezinte cu cel putin 15 minute înainte de ora stabilită pentru începerea examenului, având asupra sa cel puțin două acte de identitate valide, ambele purtând semnatura titularului, dintre care cel puțin unul cu fotografia acestuia ( ex. CI, pașaport, permis de conducere, livret militar, carnet de student sau legitimație de serviciu vizate la zi).

A: Enumeram doar 10 din avantajele studiului în format e-learning, vs. cele ale cursurilor în clasă:

 1. Costul unui curs e-learning este de cca. 20 ori mai mic decât cel al unui curs în clasă.
 2. Puteți accesa cursurile 24 de ore din 24, 7 zile din 7
 3. Puteți parcurge lecțiile de oricâte ori considerati necesar, până la perfecțiune
 4. Nu aveți nevoie de software adițional instalat, ci doar de o conexiune la internet
 5. Puteți accesa cursurile de pe orice calculator sau tableta, fara resurse hardware speciale
 6. Lecțiile sunt create într-un format inovator, interactive, pe principiul “learning by doing”
 7. Beneficiați de suport online și prin telefon 24/24 si 7/7
 8. Puteti studia de acasa sau de la birou, fara sa vă deplasați la sala de curs
 9. Vă puteți testa cunoștințele și lua certificatul online, care atesta expertiza aferenta.