Solutii la cheie

Home / Solutii la cheie

Esti utilizator de Excel de nivel mediu-avansat sau chiar expert…

Lucrezi zi de zi cu aplicații Excel deja create…

Volumul de date crește pe zi ce trece, iar manipularea lor este din ce în ce mai greoaie…

Simți nevoia să-ți crești productivitatea, să devii mai eficient(ă)…

Caută rezolvarea problemelor tale, și o vei găsi !

Bate la poarta “Business Intelligence School”, și ți se va deschide !

Cere o consultatie la Dr. Excel, și ți se va da!

1. Servicii de consultanță:

Pentru orice problemă, de o complexitate mai mică sau mai mare, sau pentru nevoile punctuale ale companiei dvs. în materie de lucru cu Excel, apelați cu toată încrederea la Echipa Dr.Excel și vă vom oferi consultanță prin întâlniri directe sau team viewer cu specialiștii dvs., conform obiectivelor specifice ale acestora.

Deținem expertiza în VBA (Visual Basic for Applications), Macro conversion, Data Analysis & BI Solutions, PowerPivot în Excel, aplicații custom tip Office Automation, Office Addins/Addons etc.

la Dr.Excel și business-ul companiei dvs. se va “însănătoși” vizibil!

2. Seminarii

Echipa Dr.Excel este la dispoziția dvs. pentru organizarea de seminarii dedicate, cu durata de 1-2 ore pe diverse teme de Excel, cum ar fi “What’s new and cool in MS Office 2016 ?”, ședinte “tips and tricks” cu temele:„Cum să devii mai eficient în lucrul cu Excel?” ;„Cum să folosești cele mai puternice funcții de regăsire a datelor: Lookup, Vlookup, HLookup, Match, Index?„, sau cu oricare alta tematică, propusă de dvs.

si Echipa Dr.Excel vă va propune agenda custom, mapată pe obiectivele dvs., durata și cotația aferentă, precum și disponibilitatea experților noștri pentru susținerea acestuia, conform nevoilor de informare, instruire și certificare IT ale specialiștilor companiei dvs.

3. Aplicații la cheie

Dacă folosiți aplicații învechite, care nu mai corespund scopului sau amplorii business-ului dvs., și care necesită redesign, sau dacă doriți automatizarea operațiilor dvs. în Excel, oferită de o aplicație dedicată, care vă va simplifica munca și vă va crește semnificativ eficiența, atunci Soluția este o aplicație “la cheie” dezvoltată de echipa Dr. Excel.

și un expert-consultant din echipa Dr. Excel se va deplasa la sediul dvs. pentru a prelua specificatiile tehnice aferente, stabilind împreună cu reprezentanții dvs. livrabilele, etapele și deadline-ul implementării aplicației, precum și serviciile de instruire, mentenanță și suport tehnic post-implementare asigurate.