PEARSON VUE Authorized Test Center

IT Learning este acreditat “Pearson Virtual University Enterprises (VUE) Authorized test center” pentru testarea competentelor in IT, si nu numai, recunoscute international.

Examenele de certificare disponibile la IT Learning prin Pearson VUE, in cadrul parteneriatului cu acesta cuprind, pe langa lista completa de examene furnizate de cei mai cunoscuti provideri IT (Microsoft, Cisco, Oracle, Check Point, Citrix, EXIN, CompTIA etc.) si examene din medii academice si profesionale din cele mai diverse, care atesta standardul si expertiza profesionala a candidatilor nostri.

Extras din regulamentul de functionare al centrului de testare Pearson VUE – IT learning :

Examenele sunt disponibile in limba engleza, sau într-o limba de circulatie internationala, programandu-se la cerere, cu minim 2 zile inainte de ziua/ora stabilita pentru sustinerea examenului, in functie de orarul si disponibilitatea locurilor in sala de testare IT Learning, care dispune de 6 statii de testare acreditate.

In functie de specificul examenului si providerul acestuia, durata, formatul si numarul de intrebari difera de la examen la examen; gasiti detalii pe site-ul fiecarui provider.

Programul de examinare in centrul de testare IT Learning este de Luni pana Vineri, intre orele 9.00 – 16.00, in limita locurilor disponibile; pentru a va rezerva un loc in sala de testare la data/ora dorite, va recomandam programarea examenului cu cel putin o saptamana inainte;

Plata examenului solicitat se face in avans cu cel putin 2 zile lucratoare inainte de ziua sustinerii examenului, prin virament bancar sau cash, la sediul nostru; Daca inscrierea la examen se face de catre candidat direct pe site-ul VUE, plata se poate face prin credit card;

Anularea sau reprogramarea unui examen trebuie anuntata centrului nostru de testare cu cel putin 24 ore inainte, in caz contrar riscandu-se pierderea dreptului de resustinere sau de recuperare a c/v platite.

In ziua sustinerii examenului, candidatul trebuie sa se prezinte cu cel putin 15 minute inainte de ora stabilita pentru inceperea examenului, avand asupra sa cel putin doua acte de identitate valide, ambele purtand semnatura titularului, dintre care cel putin unul cu fotografia acestuia ( ex. CI, pasaport, permis de conducere, livret militar, carnet de student sau legitimatie de serviciu vizate la zi).

N.B. Pentru inscrierea la oricare dintre examenele disponibile va rugam sa ne contactati fie telefonic, la numerele: +4.021.659 69 39, Mobil:+4 0787 692 238, fie prin e-mail la adresa office@itlearning.ro.

Lista completa a examenelor disponibile prin Pearson VUE Test Center (in ordine alfabetica)

Meniu Dr. Excel